یزدفردا: همزمان با ولادت حضرت مهدی (عج)، عملیات اجرایی مجموعه خیریه و مرکز قرآنی مهرپادین مهریز با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان آغاز شد.

به گزارش یزدفردا: همزمان با ولادت حضرت مهدی (عج)، عملیات اجرایی مجموعه خیریه و مرکز قرآنی مهرپادین مهریز با حضور جمعی از مسئولان و مردم برگزار شد.

نماینده خیر در آیین آغاز عملیات اجرایی این مجموعه گفت:این مرکز در زمینی خیری به مساحت هزار و ۶۵۰ متر مربع و با زیربنای هزار و ۸۰۰ متر مربع در سه طبقه بنا می‌شود.

محمدعلی زارع افزود:طبقه اول این مجموعه کاربری موسسه خیریه ، طبقه دوم آن مرکز قرآنی و طبقه سوم آن سراچه برای زوج‌های جوان می‌باشد.

وی ادامه داد:این مرکز با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان به مدت دو سال توسط حاج محمد زارع و حاج حسین حاجی محمدعلی ساخته می‌شود.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا